Temps per tu i nens

Al Temps per Tu, estem enamorats de totes les mares, dels seus nadons i les seves famílies, i tenim diferents activitats i espais per a que mares i nadons puguin gaudir junts.
.

Som treballadores, fisioterapeutes, osteòpata, podòloga, llevadora, dietista i administratives, però per damunt de tot som mares. És per això, que una unitat molt important dins del Temps per Tu, és tot el que ens porta a poder oferir serveis diferents, però plens d’amor i tendresa per als nadons i les seves famílies.

Tenim activitats dirigides sobretot per a fer tribu amb les famílies que confien amb nosaltres. Activitats dirigides per a professionals especialitzades i creades per a treballa la mare, el nadó o per a aprendre a fer massatge al nadó.

Aquí teniu les activitats, per a que trieu les que més us agradin. Parleu amb nosaltres si en voleu fer més d’una, que els preus els ajustem més:

  • Grup de suport a les mares (dirigit per a una llevadora)
  • Grups de Massatge de Nadons (dirigit per a una terapeuta)
  • Grups de Gimnàs de mares i nadons (dirigit per a una fisioterapeuta)

 

MASSATGE DE NADONS

El  massatge de nadons, és una bona manera de comunicar-se amb el nadó, a través del tacte. Al mateix temps es crea un vincle molt important, per al qual la mare o pare, aporta una sensació de benestar, confort i sobretot estima sobre el nadó, a través de carícies i maniobres molt suaus, i tot acompanyat de música i cançons creades especialment per a cada maniobra. Els seus beneficis són molts i diferents, primer provoca en el nadó un estat de relaxació i calma a través de les mans i la veu dels seus pares. El massatge, ajuda també a fomentar una resistència de l’organisme més gran, i un reconeixement del seu cos. És un llenguatge no verbal entre mare i nadó, que permet transmetre afecte i tendresa i conèixer millor el nadó.

Quan un nadó pateix de còlics, és molt important realitzar les maniobres sobre el seu ventre de forma correcta, per ajudar a millorar el dolor i a activar tot el sistema digestiu

Es tracta d’un taller de 5 sessions per aprendre be la tècnica del massatge, i poder anar treballant amb el ritme que ens marquen els nadons. Tot acompanyat amb les cançons. A l’última sessió, fem un petit obsequi i l’acompanyem amb els fulls de les maniobres de massatge i de la lletra de les cançons, per a que es pugui seguir a casa de forma còmode.
.

Objectius:

  • Aportar una sensació de benestar físic i emocional al nadó
  • Crear un vincle molt fort entre família i nadó, per a una millor relació
  • Ensenyar maniobres per a millorar els còlics del nadó
Massatge de nadons

Tendresa i amor amb el massatge de nadons

Massatge de nadons Temps per Tu

Vincle entre mare, pare i nadó

GIMNÀS PER A MARES: “MARES EN FORMA”

Aquesta és una activitat pensada per a totes aquelles que voleu fer gimnàs i ho voleu fer amb el vostre nadó.

Es tracta d’una sessió d’uns 60′ aprox. on treballem a través del abdominals hipopressius i del pilates terapèutic. El gimnàs és per a la mare, i el nadó l’acompanya. Fem exercicis conjunts amb ells, i exercicis on el nadó el deixem al costat de les mares, amb els altres nadons del grup.
.

Quins objectius te?

Donar eines a les mares per a una millor recuperació de l’embaràs i el part. Treballem la postura, a través d’exericics tipus abdominals hipopressius (que també millorarà el to del sòl pelvià) i exercicis tipus pilates, per treballa la part més baixa i profunda de l’abdomen.

Treballem l’adomen (evitatant els que porten a la hiperpressió de sòl pelvià), treballem el sòl pelvià, treballem amb estiraments i la musculatura.
.

Com ho fem?

Col·loquem l’espai al centre per als nadons, i les mares al voltant. Treballem a ritme dels nadons, si necessiten la mare, aquesta pot parar l’activitat i estar per ell o ella.

Hi ha exercicis que els realitzem amb ells.

Gimnàs mares temps per tu

TRIBU DE MARES

El postpart immediat és una barreja de sentiments, a vegades, contradictoris per a les famílies, i sobretot per a les mares. La mare està en ple procés de recuperació del part o cesària i de l’embaràs, i es troba també amb una barreja hormonal molt forta. És per això que ens trobem que moltes mares, necessiten parlar de les seves inquietuds  i dels seus sentiments i emocions, ja sigui amb altres mares o amb una llevadora que les ajudi.

Amb les ganes de poder ajudar en aquests primers mesos de maternitat, tenim obert aquest grup, per fer tribu, moderat per a una infermera experta en peripart i assessora de lactància. Aquest grup resolt molts dubtes ja sigui sobre els nadons (comportaments, plors, melic, frenet, caques, biberó, suplements, pes, el dormir…) i sobre la mare (emocional, el pit, dolor, el cansament…).

En aquest grup, tothom hi és benvingut, les famílies que utilitzin la lactància materna com a aliment i les famílies que utilitzin altres tipus d’alimentació per als seus nadons, ja que es parla també de tot tipus d’alimentació i dels canvis de la mateixa.
.

Objectius:

Donar suport, a tavés d’una llevadora a totes aquelles famílies que ho necessitin, ja que la maternitat és un canvi de 360º en la vida d’una familía, i crear un vincle molt bonic entre totes les families.

Tribu de mares temps per tu

Grup de lactància

Botiga. Productes relacionats