Temps per tu i nens

Al Temps per Tu, estem enamorats de totes les mares, dels seus nadons i les seves famílies, i tenim diferents activitats i espais per a que mares i nadons puguin gaudir junts.
.

Som treballadores, fisioterapeutes, osteòpata, podòloga, llevadora, dietista i administratives, però per damunt de tot som mares. És per això, que una unitat molt important dins del Temps per Tu, és tot el que ens porta a poder oferir serveis diferents, però plens d’amor i tendresa per als nadons i les seves famílies.

Tenim activitats dirigides sobretot per a fer tribu amb les famílies que confien amb nosaltres. Activitats dirigides per a professionals especialitzades i creades per a treballa la mare, el nadó o per a aprendre a fer massatge al nadó.

Aquí teniu les activitats, per a que trieu les que més us agradin. Parleu amb nosaltres si en voleu fer més d’una, que els preus els ajustem més:

  • Grup de suport a les mares (dirigit per a una llevadora)
  • Grups de Psicomotricitat i Estimulació de nadons (dirgit per a una terapeuta)
  • Grups de Massatge de Nadons (dirigit per a una terapeuta)
  • Grups de Gimnàs de mares i nadons (dirigit per a una fisioterapeuta)
  • Grup de Ioga per a nens de 5 a 10 anys (dirigit per a una especialista en ioga)

 

PSICOMOTRICITAT I ESTIMULACIÓ DE NADONS

 
L’alegria d’aprendre jugant i a través de la música que és  el primer llenguatge. Vine a compartir amb el teu nadó una estona molt agradable, a través d’abraçades d’amor, descobrint els jocs que sempre funcionen i el material que fabriquem a través de la metodologia montessori. Tot això amb una atmòsfera alegre amb altres mares i nadons.

Els grups ofereixen al nen una experiència enriquidora amb vivències divertides,  música, i activitats que enriqueixen el vincle afectiu amb els seus pares i els seus semblants (els altres nadons del grup). Treballem la part motriu del nadó, cadascú al seu ritme i el què necessiti, però també treballem a nivell psíquic, per a tal d’estimular els cinc sentits i millorar l’atenció i l’evolució del nadó. 

Hem separat els grups en funció del desenvolupament del nadó:
.

Grup Nadons

Despertar els sentits: treballem per enfortir la musculatura, estimular el sistema digestiu, imnunològic, respiratori i circulatori… Son els nadons més petits, a partir d’1 mes d’edat i fins que aquest arriba al gateig.
.

Grup Gatejadors

Descobrint el seu voltant: cuidar l´esquena i la postura corporal. Reptar, gatejar i posar-se de peus a través del material necessari. Utilitzem jocs per fomentar la concentració, el llenguatge i les relacions. Treballem l’estimulació de tots els sentits.
.

Grup Petits Exploradors

Descobrint el món: aquests son els nadons que comencen a caminar, per tan, ja van entrant a la fabulosa etapa del moviment lliure, l’activitat, l’exploració i l’expressió, fet que contribueix a la seva maduració emocional, intel.lectual i social. Utilitzem jocs i cançons per aprendre a esperar el seu torn, fomentar la concentració i l´aparició del llenguatge i treballem per a la millora de la creativitat i la socialització. Jocs per fomentar el desenvolupament psicomotriu, el coneixement del propi cos i el sentit rítmic i espacial.

Psicomotricitat caminadors temps per tu

Treball amb instruments

Psicomotricitat gatejadors temps per tu

Treball del gateig

Psicomotricitat temps per tu

Psicomotricitat temps per tu

MASSATGE DE NADONS

El  massatge de nadons, és una bona manera de comunicar-se amb el nadó, a través del tacte. Al mateix temps es crea un vincle molt important, per al qual la mare o pare, aporta una sensació de benestar, confort i sobretot estima sobre el nadó, a través de carícies i maniobres molt suaus, i tot acompanyat de música i cançons creades especialment per a cada maniobra. Els seus beneficis són molts i diferents, primer provoca en el nadó un estat de relaxació i calma a través de les mans i la veu dels seus pares. El massatge, ajuda també a fomentar una resistència de l’organisme més gran, i un reconeixement del seu cos. És un llenguatge no verbal entre mare i nadó, que permet transmetre afecte i tendresa i conèixer millor el nadó.

Quan un nadó pateix de còlics, és molt important realitzar les maniobres sobre el seu ventre de forma correcta, per ajudar a millorar el dolor i a activar tot el sistema digestiu

Es tracta d’un taller de 5 sessions per aprendre be la tècnica del massatge, i poder anar treballant amb el ritme que ens marquen els nadons. Tot acompanyat amb les cançons. A l’última sessió, fem un petit obsequi i l’acompanyem amb els fulls de les maniobres de massatge i de la lletra de les cançons, per a que es pugui seguir a casa de forma còmode.
.

Objectius:

  • Aportar una sensació de benestar físic i emocional al nadó
  • Crear un vincle molt fort entre família i nadó, per a una millor relació
  • Ensenyar maniobres per a millorar els còlics del nadó
Massatge de nadons

Tendresa i amor amb el massatge de nadons

Massatge de nadons Temps per Tu

Vincle entre mare, pare i nadó

GIMNÀS PER A MARES: “MARES EN FORMA”

Aquesta és una activitat pensada per a totes aquelles que voleu fer gimnàs i ho voleu fer amb el vostre nadó.

Es tracta d’una sessió d’uns 60′ aprox. on treballem a través del abdominals hipopressius i del pilates terapèutic. El gimnàs és per a la mare, i el nadó l’acompanya. Fem exercicis conjunts amb ells, i exercicis on el nadó el deixem al costat de les mares, amb els altres nadons del grup.
.

Quins objectius te?

Donar eines a les mares per a una millor recuperació de l’embaràs i el part. Treballem la postura, a través d’exericics tipus abdominals hipopressius (que també millorarà el to del sòl pelvià) i exercicis tipus pilates, per treballa la part més baixa i profunda de l’abdomen.

Treballem l’adomen (evitatant els que porten a la hiperpressió de sòl pelvià), treballem el sòl pelvià, treballem amb estiraments i la musculatura.
.

Com ho fem?

Col·loquem l’espai al centre per als nadons, i les mares al voltant. Treballem a ritme dels nadons, si necessiten la mare, aquesta pot parar l’activitat i estar per ell o ella.

Hi ha exercicis que els realitzem amb ells.

Gimnàs mares temps per tu

TRIBU DE MARES

El postpart immediat és una barreja de sentiments, a vegades, contradictoris per a les famílies, i sobretot per a les mares. La mare està en ple procés de recuperació del part o cesària i de l’embaràs, i es troba també amb una barreja hormonal molt forta. És per això que ens trobem que moltes mares, necessiten parlar de les seves inquietuds  i dels seus sentiments i emocions, ja sigui amb altres mares o amb una llevadora que les ajudi.

Amb les ganes de poder ajudar en aquests primers mesos de maternitat, tenim obert aquest grup, per fer tribu, moderat per a una infermera experta en peripart i assessora de lactància. Aquest grup resolt molts dubtes ja sigui sobre els nadons (comportaments, plors, melic, frenet, caques, biberó, suplements, pes, el dormir…) i sobre la mare (emocional, el pit, dolor, el cansament…).

En aquest grup, tothom hi és benvingut, les famílies que utilitzin la lactància materna com a aliment i les famílies que utilitzin altres tipus d’alimentació per als seus nadons, ja que es parla també de tot tipus d’alimentació i dels canvis de la mateixa.
.

Objectius:

Donar suport, a tavés d’una llevadora a totes aquelles famílies que ho necessitin, ja que la maternitat és un canvi de 360º en la vida d’una familía, i crear un vincle molt bonic entre totes les families.

Tribu de mares temps per tu

Grup de lactància

Botiga. Productes relacionats