NOVETAT: HIPOPILATES PER A JOVES D’ENTRE 12 I 18 ANYS!

·

Si tens entre 12 i 18 anys, o un fill/a que els tingui, ja et pots informar d’aquest curs.

El que treballarem és una correcció postural a través del treball conjunt d’abdominals hipopressius i de pilates. Curs imprescindible si hi ha dolor d’esquena, desequilibris musculars o com a complement a altres tipus d’exercici.

Treballarem la faixa abdominal com a sosten anterior de la postura, treballarem la musculatura interna que millora la postura i treballarem la elasticitat muscular a través d’un treball postural, dinàmic i divertit.

La base abdominal es treballarà a través dels abdominals hipopressius, i el treball muscular de braços, cames, gluti i esquena a través del pilates. Tot això acompanyat d’ estiraments de tota la musculatura i les cadenes muscular i de la respiració.

No us t’ho deixis perdre i reserva ja la teva plaça, que tanquem el grup amb 10 alumnes!

0
    0
    Cistella
    Cistella buidaBotiga