Treball postural

Sessió postural indiviualitzada.

Un cop hi ha hagut aquest estudi, es passa a crear una taula d’exercicis i unes recomanacions per a millorar la postura. Després el pacient ho fa a casa i es revisen cada mes, aproximadament.

Es tracta d’una sessió amb la fisioterapeuta que farà un estudi previ de la postura, i així poder observar els desequilibris musculars que provoquen dolor i tensió. S’observarà la postura i com la musculatura i els desequilibris afecten la mateixa. I així poder observar quina musculatura compensa a d’altre que o està massa fluixa o contracturada.

Sessió de treball postural

Abdominals hipopressius

Els Abdominals hipopressius, són una cadena d’exercicis rítmics la base dels quals, és la postura i la respiració.

Classes d’abdominals hipopressius

El que es tracta és de crear i/o reprogramar una bona faixa abdominal, que sigui capaç de millorar els desequilibris corporals, que aporten “males postures”.

Son exercicis abdominals que es realitzen a nivell hipopressiu del sòl pelvià, a canvi dels “abdominals tradicionals”, que són hiperpressius per a la zona de la pelvis. És per això, que una bona pràcitca d’aquest tipus d’abdominals, millora el to de la musculatura del sòl pelvià proporcionant així, un sòl pelvià més fort, una pujada de les vísceras pèlviques i més hidratació de la zona.

El treball hipopressiu, es fa a través de les costelles i la respiració, millorant així els problmes respiratòris i millorant les capacitats ventilatòries.

Aquest és un treball postural, durant tota la sessió, es treballa la postura per a que aquesta, poc a poc millori. Una millora a la postura, ajuda a la recuperació de lesions tipus hèrnies i/o protussions discals, dolors musculars…

Com ho fem?

A través de sessions individuals prèvies a l’entrada de grup, ja que són exercicis molt tècnics i requereixen esforç individual. Posteriorment, ja es pot passar a un dels nostres grups.

Una altre manera d’entrar a un dels nostres grups, és a través dels tallers que fem esporàdicament per a gent que vol conéixer la tècnica i entrar o no a un dels nostres grups.

hatha Ioga

Exercici Hatha Ioga

El ioga és una pràctica ancestral que conrea una relació d’amistat i unió entre el cos, ment i esperit a través d’una sèrie de postures, exercicis respiratoris i de concentració que permeten estirar, tonificar i equilibrar l’organisme.

El ioga és ideal per a tothom. Hi ha asanes (postures) apropiades per a cada constitució, edat o la condició física. L’impacte de ioga mai és només físic. La seva pràctica ens posa en contacte amb la nostra interioritat influint positivament en la salut mental i emocional.

 Renata Grzebielucha

 La Renata és professora de ioga des de fa més de 16 anys

“Estabilitzar el sistema nerviós, estirar i enfortir la musculatura, sentir-te plenament connectada amb la vida…”

Les sessions duren 90′. Us hi esperem!!!

Exercici Hatha Ioga
0
    0
    Cistella
    Cistella buidaBotiga