Temps per tu i nens

Al Temps per Tu, estem enamorats de totes les mares, dels seus nadons i les seves famílies, i tenim diferents activitats i espais per a que mares i nadons puguin gaudir junts.

Temps per tu i nens

Som treballadores, fisioterapeutes, osteòpata, podòloga, llevadora, dietista i administratives, però per damunt de tot som mares. És per això, que una unitat molt important dins del Temps per Tu, és tot el que ens porta a poder oferir serveis diferents, però plens d’amor i tendresa per als nadons i les seves famílies.

Tenim activitats dirigides sobretot per a fer tribu amb les famílies que confien amb nosaltres. Activitats dirigides per a professionals especialitzades i creades per a treballa la mare, el nadó o per a aprendre a fer massatge al nadó.

Aquí teniu les activitats, per a que trieu les que més us agradin. Parleu amb nosaltres si en voleu fer més d’una, que els preus els ajustem més:

 • Grup de suport a les mares (dirigit per a una llevadora)
 • Grups de Massatge de Nadons (dirigit per a una terapeuta)
 • Grups de Gimnàs de mares i nadons (dirigit per a una fisioterapeuta)

Gimnàs per a mares: “Mares en forma”

Aquesta és una activitat pensada per a totes aquelles que voleu fer gimnàs i ho voleu fer amb el vostre nadó.

Tendresa i amor amb el massatge de nadons

Es tracta d’una sessió d’uns 60′ aprox. on treballem a través del abdominals hipopressius i del pilates terapèutic. El gimnàs és per a la mare, i el nadó l’acompanya. Fem exercicis conjunts amb ells, i exercicis on el nadó el deixem al costat de les mares, amb els altres nadons del grup.

Quins objectius te?

 • Donar eines a les mares per a una millor recuperació de l’embaràs i el part. Treballem la postura, a través d’exericics tipus abdominals hipopressius (que també millorarà el to del sòl pelvià) i exercicis tipus pilates, per treballa la part més baixa i profunda de l’abdomen.
 • Treballem l’adomen (evitatant els que porten a la hiperpressió de sòl pelvià), treballem el sòl pelvià, treballem amb estiraments i la musculatura.

Com ho fem?

Col·loquem l’espai al centre per als nadons, i les mares al voltant. Treballem a ritme dels nadons, si necessiten la mare, aquesta pot parar l’activitat i estar per ell o ella.

Hi ha exercicis que els realitzem amb ells.

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaBotiga