Nutrició

L’única manera saludable de tractar el sobrepès i assolir resultats que durin a llarg plaç, és la reducció nutricional i el canvi d’hàbits.

Visita educació en la nutrició

En què et pot ajudar un Dietista?

Control del pes, fuig de les fòrmules màgiques!! Que no existeixen.

L’única manera saludable de tractar el sobrepès i assolir resultats que durin a llarg plaç,  és la reducció nutricional i el canvi d’hàbits. És per això que no és recomenable que segueixis dietes restrictives o les anomenades “dietes miracle”. Nosaltres no recomanem ni venem productes de cap tipus.

Un tractament òptim per al sobrepès i l’obesitat ha d’estar basat en la millor evidència científica disponible. Per què el mes important és la teva salut.

Realitzem un tractemen a la consulta serios i personalitzat per a cada un dels nostres pacients.

Es realitza un estudi personalizat del pacient, per això contem amb dades com :

 • Antropometria
 • Analítica sanguínea
 • Història clínica
 • Freqüència alimentària
 • Registre Dietètic

Un cop recopilada tota aquesta informació base, es desenvolupa un pla dietètic personalitzat, on es tindrà en conte les dades recopilades, els gustos, l’estil de vida i les costums de cada persona.

No existeixen dues persones iguals, és per això que  cada pla dietètic i nutricional que es realitza,  és individual i personalitzat.

QUÈ US OFERIM?

 • Alimentació SALUDABLE
 • Assesorament nutricional en situaciones especials com pot ser l’embaràs, la lactància, períodes de creixement, la menopàusea o la vellesa.
 • Dietes vegetarianes i veganes: assesoramento i ajuda per a aquells que volen portar una dita vegetariana equilibrada o que es vulguin iniciar en aquest tipus d’alimentació.
 • Dietes i patologies: assesoramiento i pauta nutricional personalitzada i adaptada a cualsevol patologia que ho requereixi. És molt important un diagnòstic per part del facultatiu especialista i conèixer si hi ha intolerància, alèrgia o problema inmune per a un millor desenvolupament de la pauta nutricional, i que aquesta sigui segura. Patologies o trastorns com: diabetis, celiaquia, hipertensió, colesterol alt, alèrgies i intoleràncies alimentàries, obesitat, insuficiència renal, disfàgia, dietes de textura modificada, fenilcetonuria, etc.
 • Dietes i esport: un bon pla nutricional és bàsic per aconseguir el millor rendiment esportiu, prevenir lesions i accelerar la recuperació post entrenament. De la mateixa manera post aprofitar tot el teu potencial físic sense posar en perill la teva salut.
0
  0
  Cistella
  Cistella buidaBotiga