TALLER: COM REALITZAR UN PLA DE NAIXEMENT CORRECTE

·

Nou taller impartit per la ginecòloga de l’Hospital General de Catalunya dra. Rodellar.

La dra. Rodellar és reconeguda per a la seva manera de treballar, respectant a cada dona i a cada moment de l’embaràs i el part. Ens donarà eines que podem demanar per al moment del naixement dels nostres infants.

El pla de naixement és un document molt important a l’hora de poder plasmar les  preferències, necessitats, desitjos i expectatives de la mare i la parella en el procès del part i el naixement del nadó. Aquest document, permetrà a l’equip mèdic que acompanyi a la parella al part a atendre les necessitats bàsiques demanades i millorar la comprensió entre professional i parella i el respecte al que la parella ha demanat.

Realitzar un bon pla de naixement, facilitarà la tranquil.litat de la parella en tots els moments i les etapes del part.

 

0
    0
    Cistella
    Cistella buidaBotiga